Läs vad vårdnadshavare 2024 tyckte om sitt barns vistelse och vår verksamhet här!

Föräldramedverkan

En viktig del i ett effektivt lärande skapas tillsammans, genom samarbete med hemmet.  

Vi har ett tätt samarbete mellan med vårdnadshavare och även kontinuerlig kontakt med elevernas hemskola. Föräldrarna bjuds in till dialog om hur vi på bästa sätt kan hjälpa just deras barn och hur de önskar att vi hanterar diverse situationer beroende på individ. D

Vårt motto är att barnen ska åka hem med gedigna erfarenheter och kunskaper, samt att både de och familjen fått en mängd nya vänner. Vi vill att man ska lära för livet, inte för skolan!

 

Läget

Våra lokaler ligger drygt fem kilometer öster om Ban Phe på vägen mot Mae Phim (ca 2mil).

Se bifogad länk till google maps: Google Maps länk » 

Ban Phe ligger på Rayongkusten som är det område med minst årlig nederbörd i hela Thailand och de bästa badstränderna mellan Bangkok och Kambodja. Hit åker Bangkokborna själva på semester. Från Ban Phe tar du dig på en dryg halvtimme ut till den kända semesterön Koh Samet. Till Pattaya åker man på dryga 1h medan både Koh Chang och Bangkoks flygplats ligger på ca 2h avstånd med bil.

Vi köpte de nuvarande lokalerna i augusti 2013 och har kontinuerligt renoverat och byggt till för att möta den ökade efterfrågan. Under Covidåret, passade vi på att göra en totalrenovering där vi målade om, lade tak, konstgräs, bytte ut ventilationssystemet och säkerhetsställde alla elluttag.

Det är beläget i ett mycket lugnt område med väldigt lite biltrafik. Vi har ca en kilometer till stranden och ungefär halva sträckan till poolen vid simträning (var 3:e vecka).