Vi hjälper gärna till att arrangera boendealternativ i den mån ni vill ha hjälp med det. Kontakta oss direkt via mail på easternswedishschool@gmail.com så kan vi genom vårt kontaktnät ta fram några olika alternativ vi anser passar just Er familj, utifrån era önskemål, budget och för den period ni avser vara i området. Om ni tar kontakt själva med kontaktpersonerna nedan, skriv gärna att ni funnit informationen här på vår sida och att ni även ev. har tänkt gå på ESS.

På Thailand Dream Village 4 så erhåller ni som “elevfamilj” 5% rabatt. Läs mer om det nedan.

Då vi under högsäsong erbjuder vi transport som går från Mae Phim, och även i vissa fall bort till Mae Ramphung (utefter antal anmälningar) så går det egentligen att välja boende var som helst inom den radien.

Flera av våra elever bor i “svenskbyarna” Thailand Dream Village och Safir Village, som ligger strax ovanför Suan Son stranden, (nära oss). Bor man en längre period så väljer många familjer att bo i Pinery Park som är ett lugnare kvartersområde med pool. Det ligger nere vid stranden med hus i olika storlekar och lite lägre prisnivå.

Thailand Dream Village som kallas TDV, är rätta stället för Er om ni är ute efter svensk standard med fler barnfamiljer och “resort”-liknande boende (pool/ restaurang/motionsrum).  Härliga bilder och lite prisinformation om TDV-husen finner ni här. Ni kan även maila oss (se mailadress ovan), för mer information om exakta priser/lediga hus då ägaren av verksamheten (Göran) äger flertalet av husen på TDV. Det tar ca 7min med fordon/skolskjuts till oss från TDV.

Att bo i Pinery Park är ett val som några familjer väljer om man önskar bo lite mer vardagslikt med enklare standard. Det är ett inhängnat kvartersområde som ligger precis vid Suan Son stranden och det finns en stor gemensam pool på området.

Safir Village ligger på samma gata som TDV och är även ett liknande boende i standard.

Pearl Villa är ett nybyggt mindre husområde som har koppling till Safir. För att läsa mer om både Safir och Pearl Villa så klicka här eller maila Åke Larsson som är ansvarig för dessa 2 boendeområden. Ni erhåller 5% rabatt på båda boendena om ni meddelar att ni ska gå hos oss.

 

Förutom dessa boenden så kan ni:

Maila Håkan Ingelsson som tillhandahåller lite olika boenden i området. bla på Thailand Dream Village och Pinery Park, samt en enskild villa i Suan Son och området “Gol” i Ban Phe. Läs mer på Rayongs bostads hemsida.

På vägen mot Mae Phim, längs med strandremsan, så ligger det flertalet fina boendealternativ som vi också kan erbjuda transport till och från.

Green Abel är ett nybyggt lägenhetsområde (condominium) med pool. Läs mer på Greenabels hemsida här eller maila Bertil Häggman för mer information.

Thaihem, Palm Leaf och Bali Residence är lite fler boenden vi kan rekommendera längs denna väg. På AlltomThailandsresan finner du lite olika alternativ längs vägen och även på Sun-4u så har du boendeförslag i och runt Mae Phim.

Även Mae Ramphung som ligger ca 15km åt andra hållet (mot Rayong), erbjuder en fin 12km lång strand med boendemöjligheter för barnfamiljer!

VIP Chain Resort erbjuder både lägenheter och villor, med eller utan privat pool. Här finner ni även spa, restaurang, kontor och en svensk representant på plats. Klicka här för att läsa mer, eller hör av Er direkt till Birgitta Wennberg för mer information.