Pinery Park är ett större kvartersområde med hus av olika former, färger, storlek och standard. Husen ägs av privatpersoner av olika nationaliteter men flertalet hus, hyrs ut av en ansvarig person på plats och som även själv bor i området.

Pom, är en av uthyrarna och hon har tidigare haft en hemsida som nu för tillfället inte fungerar. Jag länkar här till ett levande bildspel som beskriver området för att ni ska få en tydligare bild av det.

Kvarteret har en stor gemensam pool som man badar i, men det är inte en pool som man ligger vid hela dagarna utan mer om man ska gå och bada en stund. Däremot ligger området precis vid stranden och prissättningen är relativt låg, men givetvis då också en helt annan standard än svenskresorterna.

Om ni är nyfikna eller vill göra en förfrågan på hus under en period, så hör av er till oss på easternswedishschool@gmail.com med era önskemål, så vidarebefordrar vi det vidare och ansvarig för uthyrningen kommer återkomma med husförslag, bilder på huset, samt mer information.

De familjer som bor en längre period i området Ban Phe, bor vanligtvis här och även flertalet pedagoger med familjer väljer även att bo här. Det blir en vardag under sin vistelse och inte lika “lyxigt”/lördag hela veckan, så allt beror lite på vad man är ute efter.