Anmälningsboken (enbart intresseanmälan) 24/25 öppen – eventuellt öppet från 1 september!

Då har vi redan kommit in i februari och det är enbart 7,5 vecka kvar av denna säsong som vi har öppet.

Anmälan för 24/25 är nu öppen och vi vädjar till samtliga som har minsta fundering om att eventuellt vilja komma, att göra en anmälan, då den inte är bindande! Betalning för hösten ligger först 31 maj och för våren 31 augusti. Så snälla- hjälp oss att fylla i en anmälan på hur era tankar går, så återkommer vi, med ett mail längre fram (april), för att se om det fortfarande är aktuellt för er eller om ni önskar ändra något med datum etc.

Vi behöver få in er anmälan för att kunna planera och även påbörja rekryteringsprocessen av handledare.

Vi har sedan ett par år tillbaka enbart haft öppet mellan v.44-v.13 då elev och barnantalet varit så pass lågt under för och eftersäsongen (sept-okt och april-maj). Tidigare har det funnits två verksamheter i området, men sedan skolan i Mae Phim gick i konkurs, finns det numer bara en. Därför ser vi över möjligheten, beroende på intresse, för hur många som eventuellt har ett behov/ önskan om att ha verksamheten öppen redan från 2 september – 30 maj.

Så hör av er eller lägg in en anmälan, och be övriga familjer i området som eventuellt bor här helår, att lägga in en intresseanmälan för att vi ska kunna se över detta.

Vi är just nu inne i en stor process av olika licenser av namn, byggnad och verksamhet, vilket också gör att vi behöver veta och planera, lämna in papper till Education of department kring hur och när vår verksamhet ska bedrivas.

Tack till er alla som stöttar och peppat oss under denna säsong.