Försök att anmäla i så god tid som möjligt för att vara säker på en plats.

När ni skickat in Er anmälan så kommer det ett autogenererat svar med kopia på er anmälan.

Anmälan är inte bindande 

Om ni anmäler er så kommer ni först få bokningsbekräftelse på er plats medan fakturan skickas senare. Den ska betalas först den 31 maj (om ni ska gå under HT-23) och 31 augusti (om ni ska gå under VT-24).

Fram tills den är betald har ni alltså all möjlighet att välja att inte gå och det kostar er alltså ingenting att anmäla sig. Däremot garderar ni er att få en plats genom att göra en tidig anmälan. Vi brukar få fullt på skolan i januari och februari, och har tyvärr behövt säga nej till elever som önskat gå. Så om din vistelse gäller under dessa månader så är det viktigt att vara tidigt ute för att få plats!

Om man skulle få förhinder, och hör av sig / avbokar senast 3 månader innan sin vistelse återfår man 70% av anmälningsavgiften. 2 månader innan så återfår man 50%- och 1 månad innan så återfår man 30%. Om det mot förmodan skulle hända något akut tätare inpå sin vistelse hos oss så hänvisar vi er till ert försäkringsbolag.

Sen anmälan

Veckopriserna kommer höjas med 100:- per vecka om man anmäler sig efter 31 maj (om man ska gå under HT-23) och efter 31 augusti. för VT-24 Detta för att vi vill kunna planera och anställa personal i så god tid som möjligt för att skapa bästa förutsättningar för era barn, er och oss.

Går man mer än 5v så är det dock max 500SEK i förseningsavgift totalt på sin anmälan.

Vi önskar, att ni i möjligaste mån, går hela veckor (alltså börjar på en måndag och slutar på en fredag). Vid avvikande dagar kan det tillkomma en viss höjning av avgiften då eleven tar upp en plats för någon annan under veckan resterande dagar. Prisförslag för avvikande dagar, meddelas i informationsmailet, så ni vet exakt.

Det finns också möjlighet att gå deltid (3 dagar/v) för förskolebarn. Dessa dagar är då måndag, tisdag och onsdag. “Veckopriset” för detta är 1300:-. Om ni önskar gå under en längre period så sänks priset, i samma grad som prissättningen ovan.

För tredje barnet från samma familj erhålls rabatt med 25 procent. 

Rabatterade priser gäller endast när familjen betalar själv, för elever som ev. får med sig skolpeng så är veckopriset 1 700 SEK per vecka under nov, dec och mars, samt 1 800 SEK under jan-feb.

I priset ingår lunch, vatten, samt två mellanmål med frukt måndag-torsdag. På fredagar slutar alla elever innan lunch (11.30) och då ingår ett mellanmål. Eleverna förväntas ha med sig eget material/ böcker samt planering medskickat från hemskolan vilket vi skickar ut information om ca 4v innan skolstart. Om detta ej finns eller att vi behöver finnas behjälpliga med att ta fram egna läromedel, alternativt behöver planera upp elevens vistelse/ skolarbete hos oss kommer vi behöva ha en dialog om det tillsammans med er vårdnadshavare och att det då också kommer tillkomma en viss ökad kostnad för material och merarbete.

Skolskjutsen är ett tillval och betalas på plats första dagen kontant i den thailändska valutan- baht. Läs mer under rubriken Skolskjuts

När du fyllt i alla uppgifter i anmälningsformuläret och tryckt på “Skicka” så ska du så gott som omgående få ett automatiskt svar som bekräftar att din anmälan kommit fram.

Till anmälningsformuläret »